Φωτια Νεα Μακρη - Fwtia Sth Nea Makrh Kalyterh H Eikona Zhmies Se Spitia Kai Yponoies Gia Emprhsmo 21 09 2021 Sputnik Ellada / Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε .

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Dxgyo91g0sazmm
Dxgyo91g0sazmm from files.thetoc.gr
Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά .

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Enisxyontai Oi Pyrosbestikes Dynameis
Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Enisxyontai Oi Pyrosbestikes Dynameis from i1.prth.gr
Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . L5fcb 1 8xpslm
L5fcb 1 8xpslm from www.irafina.gr
Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.

Φωτια Νεα Μακρη - Fwtia Sth Nea Makrh Kalyterh H Eikona Zhmies Se Spitia Kai Yponoies Gia Emprhsmo 21 09 2021 Sputnik Ellada / Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: